Verzekeringen: verzeker dat wat nodig is
Bent u goed verzekerd voor winterrisico's?
In de winterperiode zijn bepaalde bedrijfsrisico's groter dan in andere perioden van het jaar. Aan welke risico's moet u dan denken? En zijn die met uw huidige verzekeringen goed afgedekt?
Lees meer...

Sommige risico’s zijn te groot om zelf te dragen. Zo leidt brand in veel gevallen tot een faillissement. Bij dit soort aanzienlijke risico’s is verzekeren vaak noodzakelijk. Van Haaster AssurantiŽn inventariseert voor u welke verzekeringen u nodig heeft – en welke niet.

Wanneer verzekeren?

U heeft de risico’s binnen uw bedrijf geanalyseerd. Vervolgens bekijken we samen hoe groot de kans is dat het risico zich voordoet en wat dan de (financiële) consequenties zijn. Heeft u een buffer om bepaalde schades zelf op te vangen of is verzekeren verstandiger? Van Haaster AssurantiŽn heeft alle expertise in huis om deze vragen deskundig te beantwoorden. Zodat u zorgvuldig met uw bedrijfsrisico’s om kunt gaan.

De beste verzekeringen voor ondernemers

Wij zorgen ervoor dat u alleen datgene verzekert wat echt nodig is. Wij selecteren voor u de beste verzekeringen voor ondernemers:

Van Haaster AssurantiŽn , hét adres voor al uw vragen over risico’s en verzekeren

Bij Van Haaster AssurantiŽn vindt u een persoonlijk klankbord voor al uw ondernemersvragen. Van risicoanalyse tot verzekeren en van employee benefits tot pensioen. Bel 0255 - 547160 voor een verhelderend gesprek op ons kantoor in Velserbroek


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.