Krediet of geld lenen, maar dan wel verantwoordDirect lenen, snel een aanvraag voor een lening indienen? Geld lenen kost altijd geld. Daarom is het verstandig om te weten waar u aan begint met een lening. Van Haaster AssurantiŽn helpt u graag aan een verantwoorde lening. Dat wil zeggen: een lening die qua kosten en voorwaarden past bij het doel waarvoor u geld wilt lenen.

Waarom wilt u direct geld lenen?
Direct gaan lenen kan u duur komen te staan. Wij raden u aan om eerst te bekijken waar u het geld voor nodig heeft: wilt u nu en dan rood kunnen staan, gaat u een grote uitgave doen (zoals het kopen van een auto) of wilt u juist flexibel kunnen lenen, omdat u de kosten van bijvoorbeeld een verbouwing nog niet helemaal kunt overzien? Als u dit weet, kunt u de beste leenvorm erbij selecteren. Zoals een rekeningcourantkrediet, een doorlopend krediet of een persoonlijke lening. Wilt u direct lenen, maar wel op de beste manier? Kom dan eerst langs op ons kantoor in Velserbroek.

Aanvraag lening samen met Van Haaster AssurantiŽn
Voordat u overgaat tot de aanvraag van een lening, informeren wij u grondig over de volgende zaken:

Wij adviseren u over de mogelijkheden, voorwaarden en kosten van geld lenen. Zo kunt u verantwoord lenen met een lening die past binnen uw budget. Bel 0255 - 547160 voor een onafhankelijk kredietadvies!

Sparen: voor grote uitgaven en onvoorziene kosten

Geld sparen is voor iedereen een goed idee. Er kunnen zich immers altijd situaties voordoen dat u meer geld nodig heeft dan dat er op uw lopende rekening staat. Bijvoorbeeld als uw wasmachine vervangen moet worden of omdat u groot onderhoud aan uw huis wilt plegen. Maar hoe kunt u het beste gaan sparen?

Spaarrentes vergelijken? Kijk ook naar de voorwaarden
Als u gaat sparen, dan wilt u natuurlijk graag de hoogste rente op uw spaarrekening. Dus gaat u spaarrentes vergelijken. Het is van belang om daarbij ook goed op de voorwaarden te letten:

Fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen
Wilt u sparen voor uw kinderen of kleinkinderen? Dat kan fiscaal voordelig! Jaarlijkse giften aan uw kinderen of kleinkinderen zijn namelijk tot een bepaald bedrag vrij van schenkbelasting. Wij vertellen u graag over de mogelijkheden voor fiscaal aantrekkelijk sparen voor uw kinderen.

Alle mogelijkheden voor sparen op een rij
Wij begrijpen dat u op zoek bent naar de hoogste spaarrente ťn de juiste voorwaarden. Daarom maakt Van Haaster AssurantiŽn u wegwijs in het woud van spaarrekeningen, spaarvormen, rentes en voorwaarden. Zo kunt u veilig tot de juiste keuze komen. Bel 0255 - 547160 en maak vandaag nog een afspraak met ťťn van onze adviseurs. We ontvangen u graag op ons kantoor in Velserbroek. Dan bekijken we samen met u welke spaarmethode voor u de beste is.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.