Goed hypotheekadvies

U gaat een huis kopen. Dan heeft u waarschijnlijk een hypothecaire lening nodig. Maar weet u welke hypotheekvorm voor u het meest ideaal is, hoe u uw maandlasten laag kunt houden en hoe u optimaal gebruik kunt maken van de hypotheekrenteaftrek? Met hypotheekadvies van Van Haaster AssurantiŽn weet u wat er te kiezen valt. Duidelijk en overzichtelijk.

Met ons hypotheekadvies naar de beste hypotheek
Ons hypotheekadvies is meer dan alleen een prijsvergelijking. We analyseren grondig uw situatie en bekijken vervolgens welke hypotheek daarbij past, qua prijs ťn voorwaarden. Met Van Haaster AssurantiŽn staat u er nooit alleen voor: wij begeleiden u van de eerste oriŽntatie tot uw aanvraag bij de hypotheekaanbieder.

Met hypotheekadvies van Van Haaster AssurantiŽn weet u precies:

Oversluiten van uw hypotheek kan behoorlijke besparing opleveren
Hypotheekadvies is ook interessant op het moment dat u uw hypotheek wilt oversluiten, bijvoorbeeld omdat uw rentevaste periode afloopt. Omdat de hypotheekrente relatief laag is, kan overstappen naar een andere hypotheekaanbieder aantrekkelijk zijn. Met ons hypotheekadvies weet u waar de kansen liggen en hoe u kunt besparen op uw maandlasten.

Hypotheekadvies in Velserbroek
Ons hypotheekadvies is geheel onafhankelijk. Maak het u zelf gemakkelijk en profiteer van onze ruime ervaring en veel deskundigheid! Bel 0255 - 547160 of bezoek ons kantoor in Velserbroek.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.