Heeft u voldoende vermogen voor later?

Heeft u al plannen voor wat u wilt doen als u straks stopt met werken? Misschien wilt u net zo kunnen blijven leven als dat u nu doet. Maar is dat ook haalbaar met het pensioen dat u tegen die tijd heeft opgebouwd? Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om uw vermogen aan te vullen. En dat is vaak ook nog eens fiscaal aantrekkelijk!

Kies voor de gunstigste oudedagsvoorziening
U kunt op verschillende manieren regelen dat u straks voldoende te besteden heeft. U kunt sparen, beleggen, banksparen of een lijfrenteverzekering afsluiten. Of misschien wel een combinatie hiervan. Wilt u weten wat voor u de gunstigste optie is om vermogen op te bouwen voor later? Bel dan 0255 - 547160 en maak een afspraak met ťťn van onze specialisten.

Heldere taal
FinanciŽle producten kunnen complex zijn. Daarom legt Van Haaster AssurantiŽn u graag alles in heldere taal uit. Persoonlijke en dicht bij huis. Zo zorgen we er samen voor dat u uw oudedagsvoorzieningen ťcht goed kunt regelen. Bel ons vandaag nog voor het maken van een afspraak: 0255 - 547160.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.