Financieel advies waar u echt beter van wordt

Ons financieel advies richt zich op u als ondernemer. Dat wil zeggen: wij kijken naar uw zakelijke belangen maar ook naar uw privťsituatie. Want het ťťn staat immers niet los van het ander. Wie een solide financiŽle toekomst wil, kiest voor financieel advies van Van Haaster AssurantiŽn.

Financieel advies maakt risicoís inzichtelijk

Met ons financieel advies krijgt u inzicht in de risico's die u loopt en wat de mogelijke gevolgen daarvan zijn. Stel dat een afnemer u aansprakelijk stelt voor verkeerd advies of een ondeugdelijk product. Dan kunt u voor hoge kosten komen te staan. En wat als u onverhoopt arbeidsongeschikt wordt? Het zijn allemaal zaken die mogelijk grote (financiŽle) consequenties hebben voor u, uw onderneming en uw partner en/of gezin.

Gericht werken aan oplossingen

In ons financieel advies denken wij vervolgens vooral in oplossingen:

Financieel advies is altijd winst!

Wat kunt en wilt u verzekeren en welke risicoís kunt u eventueel zelf dragen? Wij bieden u een compleet pakket aan mogelijkheden. Met financieel advies van Van Haaster AssurantiŽn werkt u aan meer vermogen en meer zekerheden. En dat zo fiscaal aantrekkelijk mogelijk zodat u niet teveel belasting betaalt. Dat maakt ons financieel advies tot een investering die echt iets oplevert.

Maak nu een afspraak voor financieel advies

Bent u toe aan financieel advies waar u echt beter van wordt? Neem dan contact met ons op. Bel 0255 - 547160 en maak een afspraak met onze financieel adviseur.

Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.


Meer informatie over de wijze waarop wij u van dienst zijn en de kosten van onze dienstverlening kunt u lezen in onze dienstverleningsdocumenten.